Смарт баланс колело

Детски скутер

ЕДРО АЛУКАРД 4.0 инчов ДВУКОЛЕСЕН баланс SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и конкретно, th

Product details

ЕДРО АЛУКАРД 4.0 ИНЧОВ БАЛАНС НА ДВУКОЛЕСНО СКУТЕР

Модел No.: CS-401

Цвят: червен

1. описание

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато две колела електрически баланс скутер, който е популярен резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД двуколесен баланс скутер за деца използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.

Параметри за АЛУКАРД електрически скутер

Размер

4.0 инчов

Мощност

250W * 2

Макс скорост

5 км/ч

Макс наклон

10°

Макс натоварване тегло

60 кг

Капацитет на батерията

2200WH

Операция разстояние

8-10 КМ

Време за зареждане

2 часа

Продукт размер

66 * 25 * 26 СМ

СЗ

5.0 КГ

Адаптер за захранване

AC110-AC220V 50-60HZ

Опции за цвят

Всеки цвят може да се персонализира

2. продукт снимки


3.Step по стъпка ръководство за използване на кореспондиращата съвет

Преди да използвате 4.0 инчов балансиране дъска за деца за първи път, родителите трябва да прочетете всички инструкции старателно, така че те разбирам най-сигурният начин да се вози.

Стъпка 1: Внимателно натиснете on/off бутона за захранване на балансиране съвет нагоре.

Стъпка 2: Място крак на един от подножието подложки, изчакайте на индикатора да светне а след това стоя на другия крак тампон с другия си крак.

Стъпка 3: След като сте се стои стабилно на дъската, използвайте си център на тежестта да насочи които начин скутер ходове постно напред или назад, за да се премести в тази посока, или свободно въртене- но се уверете, че не навеждайте твърде много.

Забележка: Баланс скутер за деца трябва да не се използва, ако тя не е балансирана. Ако това не е напълно хоризонтално, децата ви ще звучи предупреждение, когато те стъпка по него и баланс борда ще въведе автоматично баланса на протекция.

Безопасно използване на вашата дъска за балансиране

Стъпка 4: Използвайте борда да завивате надясно и наляво.

Стъпка 5: Сляза дъска за балансиране и излизам в задната част на кореспондиращата дъската с един крак първо и излизам с другите.

Забележка: забранено е да се направи и рязко се обръща докато се движи при високи скорости, тъй като това може да бъде опасно.

Не се обръщай кореспондиращата дъската докато пресичат наклон, тъй като това може да предизвика скутер да губи равновесие.

Вижте следващата страница с изображение.

Изображение: придвижване напред на десния крак да завие наляво и се движи напред от ляво да се обърнат надясно.

4. безопасното използване насоките

Този раздел ви дава информация и предупреждения за използването на кореспондиращата съвет, така че можете да останете напълно безопасно, докато се забавляват. Така че можете да се насладите вашата дъска за балансиране безопасно, моля, прочетете тези потребител насоки, първо. Обърне специално внимание на потребителски предупреждения, тъй като ще трябва да носят ги в ума когато езда си балансиране скутер, ако искате да имате едно безопасно и приятно преживяване.

Предупреждение!

. Вашите деца са лесно да загубят равновесие, катастрофата в обекти или падне баланс скутер и наранят по всяко време! За да избегнете това, се уверете, че сте прочели внимателно ръководството на потребителя преди да използвате. Уверете се, че функционира правилно и че сте запознати с това как да използвате всички аксесоари, преди да споделите с децата си да използват.

. Когато се научите как да яздя вашата дъска за балансиране, правят сигурни са носеше защитно оборудване, каска, наколенки, лакът подложки и др.

. Този продукт е проектиран единствено за да носи едно дете и не може да се използва за вас да ферибот други хора наоколо!

. Не замени двигателя с трети партия алтернатива.

. Деца, които повече от 50 кг на тегло не може да използва този продукт.

. Използването на баланса скутер е обект на наредби за местния трафик. Не забравяйте да спазват наблизо пешеходци.

. Докато използвате електрически скутер 4,5 инча, имайте предвид препятствия в дясно и в далечината-като ясна линия или поглед ще ви помогне да яздя вън от опасност!

. Ви кажа деца, когато езда на борда, поддържат коленете си леко свити и тялото си спокойна, така че те могат да пазят себе си балансирани.

. Докато караш на самостоятелно баланс скутер, поддържа и двата крака стъпили в подножието подложки.

. Помолете децата да носят разумно спортни дрехи, когато използвате този продукт, тъй като това ще им помогне да реагират по-бързо при спешни случаи.

. Ако децата ви са избавяне с някой друг на друга баланс скутер, се уверете, че да се поддържа достатъчно разстояние между техните дъски, за да се избегне трясък.

. Му "не е добра идея да се отклоняваме докато езда си балансиране на борда, като приемате телефонни обаждания, слушане на музика или просто плаващи в блян!

. Не се вози си баланс скутер в тъмно или слабо осветени области.

. Само Използвайте самобалансиращо съвет, когато тя функционира правилно, ако не, спрете да използвате веднага.

. Не използвайте на стръмен промишленост.

. Protectors(supplied) винаги трябва да се използва, когато използвате вашия скутер.

5. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, соматосензорната превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!


Hot Tags: детски скутер, скутери за деца, електрически скутери за деца, деца 2 колело скутер направени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback