Баланс скутер - 8 инча

Водена балансиране скутер

Алукард нови 8 инчов две колела умни самостоятелно балансиране скутери с Led модел: CS-813Color: Blue1.Products & марка DescriptionWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички

Product details

Алукард нови 8 инчов две колела умни самостоятелно балансиране скутери с Led

Модел: CS-813

Цвят: син

1. продукти & марка описание

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато две колела електрически баланс скутер, който е популярен резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД баланс на двуколесно скутер използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.

Параметри за 8 инчов електрически скутер

Търговска марка

АЛУКАРД

Размер на гумите

8 инча

Макс скорост

12 км/ч

Макс наклон

30°

Натоварване

120 кг

Капацитет на батерията

4400WH

Операция разстояние

15 КМ - 20 КМ

Време за зареждане

2-3 часа

Продукт размер

66 * 25 * 26 СМ

Адаптер за захранване

AC110-AC220V 50-60HZ

Опции за цвят

Всеки цвят може да се персонализира

Опции за цвят на възглавничката на стъпалото

Черен крак-подложки, червени крак-подложки и синьо крака-подложки

2. продукт снимки


3. практикуване на съвети на самостоятелно баланс скутер

Ето някои съвети за безопасност за използване на вашата B-борда извън:

* Носете удобни спортни дрехи и обувки за плоски, така че вашето движение не е ограничен.

* Практика езда вашия съвет в широко отворени пространства, докато не сте свикнали да се качва на борда, ще напред, ще назад, завой, спиране и слизането.

* Разчитам на плоски, дори повърхности.

* Ако срещнете непознат терен, карам бавно и никога не позволяват B-борда отпуск земята.

* Самостоятелно баланс скутер е била проектирана за езда над плосък терен, и използването на терените ще повлияе вашата скорост и движение.

* Обърнете специално внимание, ако все още не сте напълно удобно с езда себе си баланс скутер и ако попаднете всички пешеходци и препятствия, проверете внимателно, че вие определено ще бъде в състояние да премине преди да тръгнем напред.

4. стъпка по стъпка ръководство за използване на самостоятелно балансиране скутери

Стъпка 1: Внимателно натиснете бутона за включване/изключване, за да заредите на борда.

Стъпка 2: Конфигуриране на борда балансиращ механизъм.

Стъпка 3: Място крак на един от подножието подложки, изчакайте на индикатора да светне а след това стоя на другия крак тампон с другия си крак.

Стъпка 4: След като стоите стабилно на дъската, използвайте вашия център на тежестта да насочи накъде се движи дъската - постно напред или назад, за да се движат в тази посока, или свободно въртене - но се уверете, че не навеждайте твърде много.

Стъпка 5: Използвайте дъска да завиете наляво и надясно.

Стъпка 6: Махни се от дъската. Преди да излизам се уверете, че дъската е правилно балансиран и излизам в задната част на дъската с един крак първо и след това излизам с другите.

5. C-звезда профил

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, самостоятелно балансиране превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда самостоятелно баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!Hot Tags: LED балансиране скутер, две колело баланс скутер, скутер електрически 2 колела, две колело на скейтборд, Каране на скутери, произведени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback