Баланс скутер - 8 инча

8 инчов Възрастен скутер

АЛУКАРД 8 инчов 2 колела баланс СКУТЕР с LED светлина & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички

Product details

АЛУКАРД 8 инчов 2 колела баланс СКУТЕР с LED светлина & BLUETOOTH ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

Модел: CS-803B

Цвят: бял

Въвеждане на продукти

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато две колела електрически баланс скутер, който е популярен резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД баланс на двуколесно скутер използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.

Параметри за 8 инчов електрически скутер

Търговска марка

АЛУКАРД

Размер на гумите

8 инча

Макс скорост

12 км/ч

Макс наклон

30°

Натоварване

120 кг

Капацитет на батерията

4400WH

Операция разстояние

15 КМ - 20 КМ

Време за зареждане

2-3 часа

Продукт размер

66 * 25 * 26 СМ

Адаптер за захранване

AC110-AC220V 50-60HZ

Опции за цвят

Всеки цвят може да се персонализира

Опции за цвят на възглавничката на стъпалото

Черен крак-подложки, червени крак-подложки и синьо крака-подложки

2. продукт снимки

На 3.user в ограничения елементи

Не правете неоторизиран заместители на продукта части, тъй като това може да повлияе и да повреди на борда производителност и може да причини вреда.

Потребителски тегло ограничения

Защо имаме тегло ограничения? Те са там, за да:

1. осигуряват безопасността на водача;

2. предотвратяване на щети, причинени на дъската чрез претоварване.

* Максималното препоръчително конник тегло: 100 кг

* Минималната Препоръчителна конник тегло: 20 кг

Разстояние ограничения

Максимална скорост на балансиране на борда могат да бъдат засегнати от редица фактори.

Терен: можете да карате по-бързо над плоски, дори земята, докато неравни повърхности ще ви забави.

Тегло: вашето тегло ще засегне колко бързо може да отидете електрически скутер.

Температура на околната среда: съвет ще бъде в състояние да отида по-бързо, ако тя се съхранява и се използва в рамките на препоръчаните температурни обхвати; Ако не за това ще доведе до по-ниски горната скорост.

Поддържане: поддържане на батерията и съвет в оптимално състояние ще увеличи вашата скорост, като има предвид, че не успяват да го направят ще доведе до по-ниски горната скорост.

Как се вози: запази разумни постоянна скорост, тъй като често спиране и стартиране ще намали максималната скорост на борда.

Ограничения на скоростта

На самостоятелно баланс колело Препоръчителната максимална скорост е 10 km/h. (технически е 18 км/ч).

Ако ти яздя по-бързо от 10 км/ч, дъската ще излъчват звук предупреждение. Ако шофирате в рамките на това ограничение на скоростта, борда ще бъде в състояние да поддържа си баланс, но ако шофирате над горната граница може да бъде опасно, като съвет може да загуби равновесие.

4. C-звезден Въведение

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, самостоятелно балансиране превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда самостоятелно баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!


Hot Tags: 8 инчов Възрастен скутер, електрически скутер колело, две колело електрически скутер, скутер баланс, 2 колело баланс скутер, баланс скутери, произведени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback