Баланс скутер - 6.5 инчов

Нормално Hoverboards

ЕДРО АЛУКАРД 6.5 инчов ДВУКОЛЕСЕН баланс SCOOTERModel No.: CS-600Color: White1.DescriptionWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално,

Product details

ЕДРО АЛУКАРД 6.5 ИНЧОВ БАЛАНС НА ДВУКОЛЕСНО СКУТЕР

Модел No.: CS-600

Цвят: бял

1. описание

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато две колела електрически баланс скутер, който е популярен резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД баланс на двуколесно скутер използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.


Параметри

Име на продукта

Алукард две колело баланс скутер

Номер на модела

CS-600

Материал

ABS + PC

Макс натоварване

120 кг

Макс скорост

12 км/ч

Макс пробег

18-20 км

Батерия

4400mAh/Sumsung/LG батерия

Мощност на двигателя

500-700w

Макс наклон ъгъл

≤ 30°

Нето тегло

100-240V 50 или 60 Hz

Тегло на батерията

12 кг.

Време за зареждане

3 часа

Размер на гумите

6.5inch(171mm)

Напрежение за зареждане

AC 110-220V 50-60Hz

2. продукта снимкиБатерия


За нас

3. how да използвате този електрически скутер

Първо вие трябва да натиснете бутона за захранване на електрически превозни средства на.

Второ сложи си един крак на борда и напред, за да сложи другият, след което стъпи на двуколесни баланс скутер стабилно.

На трето място, просто не трябва да коригирате вашия център на тежестта да се контролира посоката (напред, назад, обърнат наляво/надясно или ротация)

Напред, ако искате да получите на разстояние от вашия електрически баланс навъртам съвет, вие по-добре ще стъпка си един фут разстояние от гърба, след това излизам другият.

Вижте изображение:4. характеристики на двете колела самостоятелно баланс скутер

· Които са костюм за използване на e-скутер: работници, студенти, туристи, колоездачи, екстремисти и модни табели, и др.

· Промяна на начина, по който да изляза. Двете колела самостоятелно и баланс борда е чудесен инструмент за езда вместо ходене.

· Запази си път с модерното време

· Да се охлади и мода за спорт и излизат

· Бъде хубаво за нашата околна среда

· Кажете сбогом на бизнес трафик и излизат удобно

· Нашите електрически баланс превозно средство има дълги разстояния обхват

5. бележки

Бележка 1: Уверете се, че носите предпазни средства, преди да се вози.

Забележка 2: Баланс скутер трябва да не се използва, ако тя не е балансирана.

Note3: Не заместват си мотор с трети партия алтернатива.

Note4: Вози си електрически баланс скутер безопасна скорост.

Note5: Ако сте превишена скорост или дъската за задържане не са балансирани, e-скутер ще повдигне аларма.

6. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, соматосензорната превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!
Hot Tags: нормална hoverboards, детски електрически скутер, истински hoverboard, горещи hoverboard, направени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback