Баланс скутер - 6.5 инчов

Нов Възрастен електрически скутер

АЛУКАРД 6.5 инчов две колело за БАЛАНСИРАНЕ Байк SCOOTERModel No.: CS-607Color: каучук масло Red1.Description①.Product име: ALUCARD 6.5 инчов две колело за БАЛАНСИРАНЕ Байк SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-такса

Product details

АЛУКАРД 6.5 ИНЧОВ ДВЕ КОЛЕЛО ЗА БАЛАНСИРАНЕ МОТОР СКУТЕР

Модел No.: CS-607

Цвят: Каучук масло червен

1. описание

①.Product име: ALUCARD 6.5 инчов две колело за БАЛАНСИРАНЕ мотор СКУТЕР

②.mainboard: Hanghong

③.Over-такса защита: да

④.sample: разположение

⑤.Delivery време: 3-7dyas

⑥.Low батерия защита: да

⑦.Certification: злато доставчик, CE, ROHS, FCC и т.н.

⑧.Special работа в екип за продажба след услуга

⑨.OEM си марка, могат да бъдат персонализирани вашето фирмено лого

⑩.Color: червено, черно, бяло, синьо, Glod, зелен, персонализирани.

2. продукт снимки3.Step по стъпка ръководство за използване на кореспондиращата съвет

4. безопасното използване насоките

Този раздел ви дава информация и предупреждения за използването на кореспондиращата съвет, така че можете да останете напълно безопасно, докато се забавляват. Така че можете да се насладите вашата дъска за балансиране безопасно, моля, прочетете тези потребител насоки, първо. Обърне специално внимание на потребителски предупреждения, тъй като ще трябва да носят ги в ума когато езда си балансиране скутер, ако искате да имате едно безопасно и приятно преживяване.

Предупреждение!

. Вие сте отговорни да губи равновесие, се блокира в обекти или падне вашата дъска за балансиране и нараниш по всяко време! За да избегнете това, се уверете, че сте прочели внимателно ръководството на потребителя преди употреба. Преди да използвате вашия самобалансиращо скутер, се уверете, че това е правилното функциониране и че сте запознати с това как да използвате всички аксесоари.

. Когато научите как да яздя вашата дъска за балансиране, се уверете, че имате, че носенето на защитно оборудване, като каска, подложки на коляното, лакът подложки и др.

. Този продукт е проектиран единствено за превоз на един човек и не може да се използва за вас да ферибот други хора наоколо!

. Това не е позволено да замени двигателя с трети партия алтернатива.

. Деца, които тегло по-малко от 30 кг не може да използва този продукт и деца, които повече тегло трябва да бъде наблюдавано от възрастен по всяко време.

. Хората със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане или подвижност проблеми не трябва да използвате този продукт. Бременните жени и хората с увреждания трябва да се въздържат от използването на този продукт.

. Този продукт не трябва да се използва, ако сте консумират алкохол или взети лечение, и вие трябва да не се носят елементи в ръцете си докато езда на борда.

. Използването на баланса скутер е обект на наредби за местния трафик. Не забравяйте да спазват наблизо пешеходци.

. Когато използвате електрически скутер, имайте предвид пречките веднага в дясно и в далечината-като ясна линия или поглед ще ви помогне да безопасно пътуване!

. Когато езда на кореспондиращата съвет, Съхранявайте леко свити колене и тялото ви спокойна така че можете да поддържате добър баланс.

. Докато караш на самостоятелно баланс скутер, поддържа и двата крака стъпили в подножието подложки.

. Носете разумно спортни дрехи, когато използвате този продукт, тъй като това ще ви помогне да реагират по-бързо при спешни случаи.

. Скутер не може да се използва за превоз на повече от едно лице.

. Общото тегло на водача и нищо те превозват не трябва да превишава максималното тегло, посочено в предпазни мерки за безопасност.

. Трябва да има адекватна товар на борда на балансиране, в противен случай потребителят може да навреди на себе си или съвет. Освен това натоварването трябва да бъде по-голяма от ограничението за минимално тегло, посочено в предпазни мерки, в противен случай потребителят няма да може да контролира мишката борда, както и спускане, забавяне или спиране ще бъде особено опасно!

. Винаги разчитам кореспондиращата борда със скорост, която е безопасна за вас и хората около вас, и това ще го направи по-лесно за вас да се спре.

. Ако сте снемане на с някой друг на друга баланс скутер се уверете, че да се поддържа достатъчно разстояние между вашия дъски, за да се избегне трясък.

. Остават сигнал по всяко време, както когато сте езда си скутер, стоиш 10 см от земята.

. При включване на вашата дъска за балансиране, запази контрол на вашия център на тежестта, така че да не губят равновесие и пада от.

. Не позволявайте на себе си да се отклоняваме докато езда си балансиране съвет, като телефонни обаждания, слушане на музика или просто плаващи в блян!

. Вие трябва да не плъзнете върху мокри повърхности, обратен на дълги разстояния, вози при високи скорости или въртя докато се движат бързо.

. Не се вози си баланс скутер в тъмно или слабо осветени области.

. Опитайте се да избягвате използването на този продукт да премине препятствията, лед или сняг.

. Когато езда, избягвайте препятствия със слама на земята и извъртане пътеки.

. Не използвайте този продукт в труднодостъпни райони с много препятствия.

. Използвайте само вашия самобалансиращо съвет когато тя функционира правилно, ако не е, спрете да го използвате веднага.

. Не използвайте върху стръмни промишленост.

. Не използвайте вашата дъска за балансиране на обществени улици.

. Прочетете инструкцията внимателно преди да използвате вашата дъска за балансиране.

. Трябва винаги да използвате protectors(supplied), когато използвате вашия скутер.

. Имайте предвид, че максималната скорост-в зависимост от теглото си-е 18km/h, но ние препоръчваме, не трябва да излизат по-бързо от 10 км/ч. Ако отидете по-бързо от това, сигнал за тревога ще ви предупреди.

. Използвайте предпазни средства за главата, лактите и коленете. Балансиране на борда е по-малко подходящи, или по-скоро не на всички подходящи за използване на неравномерно, стръмни или мокри повърхности и на замразени основания.

5. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, соматосензорната превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!


Hot Tags: нов Възрастен електрически скутер, електрически скутер на две колела, off road скутер, две колело скутери, електронни скутер, направени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback