Смарт баланс колело с дръжка

15-инчов Смъдя Scooter с дръжка

ЕДРО АЛУКАРД 15 инчов две колело баланс СКУТЕР с HANDLEModel No.: CS-T201Color: White1.DescriptionWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и sp

Product details

ЕДРО АЛУКАРД 15 ИНЧОВ ДВЕ КОЛЕЛО БАЛАНС СКУТЕР С ДРЪЖКА

Модел No.: CS-T201

Цвят: бял

1. описание

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато на електрически баланс двуколесно скутер с дръжка, която е популярна резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД баланс на двуколесно скутер с дръжка използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.

Спецификации

Спецификации

Параметри

Детайли

Име на продукта

Алукард голямо колело самостоятелно баланс скутер блутут Hoverboard с дръжка


Номер на модела

CS-T201


Движение на вал на контрол

Хоризонтални


Тегло

26 кг

Стандартен аксесоар

Max.Speed

Около 18 км/ч

Аларма при превишена скорост активира с 12 км/ч

Max.Range

15-35 км

варира с моториста тегло, състояние на пътя и температура

Max.Climbing ъгъл

Около 15°

Конник е с тегло 60 кг получите до 18°

Работна температура

-10℃-40℃

Най-10℃-30℃

Max.Load

120 кг


Напрежение на зареждане

AC220V 50-60Hz

По желание: 110V/110V-240V

Време на зареждане

4-6 часа


Размер

Дължина: 60 см, ширина: 39 см, височина: 130 см


Размер на гумите

15 инча


Височина на перона

22,5 см


Височина на шасито

10 см


2. продукта снимки


3. често задаван въпрос

Стъпка по стъпка ръководство за използване на кореспондиращата съвет

Стъпка 1: Внимателно натиснете on/off бутона за захранване на балансиране съвет нагоре.

Стъпка 2: Поставете краката си върху дъската и задръжте дръжката да направи електрически баланс навъртам борда да усещам тежестта на нарушението.

Стъпка3: След като сте се стои стабилно на борда, прокара притежателя напред/назад/дясно/ляво да насочи който начин електрически скутер се движи.

Стъпка 4: Да сляза дъска за балансиране и излизам в задната част на кореспондиращата дъската с един крак първо и излизам с другите.

Малко умения да се справят самостоятелно баланс скутер

· Просто се отпуснете за вас първата езда. Може би борда ще разтърся малко заради напрежението когато стоите на педала. Това е ОК, вие ще намерите баланса скоро.

· Яздя този E-скутер бавно, когато се научи да се справя и да не се правят тялото ви постно твърде много.

· Когато сте опитен достатъчно, за да се вози можете да опитате да дрейф.

Вижте изображение:


4. безопасното използване насоките

Този раздел ви дава информация и предупреждения за използването на кореспондиращата съвет. така че можете да бъдете напълно безопасно, докато се забавляват. Просто обръща особено внимание на тези предупреждения и ги има предвид за вашето безопасно и приятно изживяване.

Предупреждение!

. Когато научите как да яздя вашата дъска за балансиране, се уверете, че имате, че носенето на защитно оборудване, като каска, подложки на коляното, лакът подложки и др.

. На две колела скутер е проектирано един човек само.

. Замяна на електрически скутер моторни с трети партия алтернатива не е позволено.

. Деца, които по-малко от 25 кг на тегло не може да използва този продукт, и децата, които използват скутер трябва да бъдат наблюдавани от възрастен цялото време.

. С помощта на баланс превозно средство трябва да се подчиняват на правилата на локален трафик. Не забравяйте да спазват наблизо пешеходци.

. Дръжте краката си върху педала докато езда на самостоятелно баланс скутер.

. Носете разумно спортни дрехи, когато използвате този продукт, тъй като това ще ви помогне да реагират по-бързо при спешни случаи.

. Езда на кореспондиращата борда със скорост, която е безопасен за вас и хората около вас, и това ще го направи по-лесно за вас да се спре.

. Запази достатъчно разстояние между вашия дъски, за да се избегне трясък, ако вие сте снемане с някой друг на друга баланс скутер.

. Не се вози си умни електрически превозни средства в тъмно или слабо осветени области.

. Забрани използването на този продукт да премине препятствията, лед или сняг.

. Прочетете инструкцията внимателно преди да използвате вашата дъска за балансиране.

5. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, соматосензорната превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!Hot Tags: 15-инчов Смъдя scooter с дръжка, самостоятелно балансиране електрически скутер, hoverboard segway, скутери електрически, електрически скутер батерия, евтини електрически скутери, произведени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback