Смарт баланс колело с дръжка

10 инчов Hoverboard с дръжка

ЕДРО АЛУКАРД ДВУКОЛЕСЕН баланс SCOOTERModel No.: CS-T202Color: White1.Description●The готино устройство за young●Riding и дистанционно управление, две начин да play●Easy за да научите и удобен за carry●Ow

Product details

ЕДРО АЛУКАРД БАЛАНС НА ДВУКОЛЕСНО СКУТЕР

Модел No.: CS-T202

Цвят: бял


1. описание

●ПИН готино устройство за младите

●Riding и дистанционен контрол, две начин да се играе

●Easy да научите и удобна за пренасяне

●Own завърши сертификат за качество и много безопасни технологии

●Long разстояние диапазон за 20 км

АЛУКАРД баланс на двуколесно скутер използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.


Параметри за Алукард електрически баланс скутер

Номер на модела

CS-T202

Нето тегло

13.5 кг

Минимален товар

25 кг

Максимално натоварване

120 кг

Максимална скорост

15 км/ч

Максимален обхват

20km

Радиус на завъртане кръг

0 м

Батерия

Акумулаторна литиева батерия

Изисквания за зареждане

100-240V 50 или 60 Hz

Тегло на батерията

1,5 кг

Дължина, ширина

52 см * 24,5 cm

Височината на дръжките

140 см

Пътен просвет

14.4 см

Тип на гумата

Твърда гума

Капацитет на батерията

36V 5.8Ah

2. продукта снимки
3.Step по стъпка ръководство за използване на кореспондиращата съвет

стъпки

Стъпка 1: Натиснете бутона за включване/изключване, за да сила на балансиране навъртам съвет горе.

Стъпка 2: Поставете краката си върху дъската и стяга притежателя с краката си.

Стъпка 3: След като сте готови да отидете, използваш краката си да контролира движещ се по посока на балансиране на електрически скутер, но се уверете, че вашия баланс.

Стъпка 4: Излизам в задната част на кореспондиращата дъската с един крак първо и излизам с другите.

Бележки

Забележка 1: когато сте бутам назад, ще звучи предупреждение да ви напомня да бъдете внимателни при трясък някои пречки.

Забележка 2: Не правете и рязко се обръща докато се движи при високи скорости, тъй като това може да бъде опасно.

Note3:do не се включва балансиране дъската докато пресичат наклон да се избегне причиняването на скутер да губи равновесие.

Note4: този e-скутер може да се движи като намерението си за своите умен сензор, за да анализирате краката действие. Така че трябва просто да контролира интелигентни електрически превозни средства с краката си.

4. безопасното използване насоките

Този раздел ви дава информация и предупреждения за използването на кореспондиращата съвет, така че можете да останете напълно безопасно, докато се забавляват. Така че, моля, прочетете тези указания за потребителя, на първо място. Обърне специално внимание на потребителски предупреждения, тъй като ще трябва да духа на тези когато езда си балансиране скутер, ако искате да имате едно безопасно и приятно преживяване.

Предупреждение!

. Вие сте отговорни да губи равновесие, се блокира в обекти или падне вашата дъска за балансиране и нараниш по всяко време! За да избегнете това, се уверете, че сте прочели внимателно ръководството на потребителя преди употреба.

. Преди да използвате вашия самобалансиращо скутер, се уверете, че това е правилното функциониране и че сте запознати с това как да използвате всички аксесоари.

. Когато научите как да яздя вашата дъска за балансиране, се уверете, че имате, че носенето на защитно оборудване, като каска, подложки на коляното, лакът подложки и др.

. Скутер не може да се използва за превоз на повече от едно лице.

. Не може да замени своя мотор с трети партия алтернатива.

. Деца, които по-малко от 25 кг на тегло не може да използва този продукт, и децата, които използват електрически самостоятелно баланс навъртам съвет трябва да бъдат наблюдавани от възрастен всички времена.

. Хората със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане не се препоръчват да използвате този продукт. Бременните жени и хората с увреждания трябва да се въздържат от използването на този продукт.

. С помощта на баланс скутер трябва да бъде обект на наредби за местния трафик. Не забравяйте да спазват наблизо пешеходци.

. Направи двете краката си апартамент на в подножието подложки докато езда на самостоятелно баланс скутер

. Езда електрическа кола с безопасна скорост за вас и хората около вас и това ще направи по-лесно за вас да се спре.

. Запази достатъчно разстояние между вашия дъски, за да се избегне трясък, ако вие сте снемане с някой друг на друга баланс скутер.

. Не позволявайте на себе си да се отклоняваме докато езда си балансиране съвет, като телефонни обаждания, слушане на музика или просто плаващи в блян!

. Вие трябва да не плъзнете върху мокри повърхности, обратен на дълги разстояния, вози при високи скорости или въртя докато се движат бързо.

. Не трябва да използвате този продукт да премине препятствията, лед или сняг.

. Прочетете инструкцията внимателно преди да използвате вашата дъска за балансиране.

5. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, машини за леене и напреднали други свързани с тях оборудване, C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, соматосензорната превозни средства, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!
Hot Tags: 10 инчов hoverboard с дръжка, смарт баланс колело, самостоятелно опитват скутер, електрически скутер, електрически hoverboard, направени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback