Електрически скейтборд

Баланс скейтборд

Алукард 6.5 инчов едно колело бродят Hoverboard електрически баланс ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith развитието на пъти и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега and

Product details

Алукард 6.5 инчов едно колело бродят Hoverboard електрически баланс скутер

Модел No.: CS-501S

Цвят: син


1. описание

С развитието на времената и технологии, превозни средства са много нормално на всички нас сега и по-специално, електричество моторни превозни средства не са лукс повече, ние също имаме все повече и повече възможности за избор, докато едно колело баланс на електрически скутер, който е популярен резултати за околната среда за модерни хора да се забавляват и се вози, е само един от тях!

АЛУКАРД едно колело баланс скутер използва най-добрите суровини като дънната платка, жироскоп, мотори, Samsung батерия и Интелигентна технология за безопасност защитени, за да гарантира неговата безопасност и без народна притеснения от неочаквано изгаряне или експлозия. Всички сертификати като CE, RoHS, FCC, UL и най-важното, патент са достъпни за експортиране.

Номер на модел: CS-501S

Име на продукта: Alucard 6.5 инчов едно колело бродят Hoverboard електрически баланс скутер

Катерене ъгъл: 15-20 градуса

Пробег: 15-20 км

зарядно входно напрежение: AC110-220V / 50-60Hz

индикатор на батерията: LED светлина мощност е по-голяма от 85 % четири светлини

Всички светли, намален с електричество постепенно загаснаха

Вътрешните батерии акумулаторна литиева батерия 36V--4.4AH

Време за зареждане: 1 час

Едно колело моторни размер: 5.0 инч

Захранване 300W

Гумени надуваеми гуми

Педал AGL: 9 см

гума с диаметър: 14 * 12 см

Контрол на принципа: махалото система

цвят: синьо, червено, черно, злато

опаковка: 1бр / цвят box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

автомобили тялото обем: 55,5 * 22 * 15 CM

2. продукт снимки


5. кратко представяне за C-звезда

C-звезден индустриална LIMITED е основана през 2000 г. С голяма способност за проектиране и производство, модернизирана производствени линии, леене под налягане машина и други разширени свързаното с тях оборудване C-звезда е да приемаме и произвеждат OEM и ODM поръчки за различни видове двуколесен баланс скутер, задържането баланс скутер, електрически скейтборд и други подобни. Нашите продукти са следвайки тенденцията на тази индустрия и под актуализиране, за да отговори на нуждите на пазара и потребителите. Добро качество и репутация донесоха C-звезден много клиенти от САЩ, Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, и т.н., като международни връзка се проведе! C-звезден създаден да проектира и произвежда баланс скутер през 2015 г. под марката АЛУКАРД, който веднага става много горещо продаваните спортни продукт, след като се стартира!

Hot Tags: баланс скейтборд, unicycle скутер, едно колело електрически, моторни unicycle, unicycle електрически скутер, едно колело скейтборд, направени в Китай, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, купи
Свързани продукти
Feedback